+36 70 3990 400 open.doors.trade@gmail.com

KRISPOL műanyag ablakok

A műanyag ablakok kedvező áruk és alacsony karbantartási igényük mellett, kiváló hőszigetelésükkel biztosítják otthonában, hogy shosszútávon megtérülő befektetést jelentsenek.

20 színben alap áron

A KRISPOL műanyag ablakok Európában egyedülálló módon 20 színben rendelhető alap színfelárral, és nagy előnye, hogy ugyanezen színekben tökéletes azonossággal lehetséges garázskaput és redőnyt is rendelni hozzájuk.

5 év garancia

A KRISPOL az általa a műanyag ablakokra vállalt 5 év jótállása biztosít arról, hogy otthonod kényelmét szolgálva, hosszútávon problémamentesen használd őket.

KRISPOL műanyag ablak rendszerek

A KRISPOL modern műanyagablak rendszerei típustól függően dupla vagy tripla tömítésekkel és több légkamrás profilrendszerekkel rendelhetők, melyek a hő és hangszigetelési értékek fokozásával teszik otthonát gazdaságossá, és kényelmessé. Műanyag erkélyajtó rendszereink között a hagyományos nyitható változaton kívül igény esetén rendelhető toló-bukó és emelőtoló változat is, hogy minél nagyobb keresztmetszeten keresztül léphessen kapcsolatba a természettel.

Hatalmas színválaszték áll rendelkezésre alapáron, így minden színhez tökéletes azonossággal rendelhető garázskapu és redőny is. A nyílászárók színe kívül és belül eltérő lehet, ezért elképzeléseinek megvalósításában elengedheti fantáziáját!

5 év garancia!

Beépítéssel együtt történő megrendelés esetén, 1 év ingyenes szervizszolgáltatással

20 szín alapáron

Európában egyedülálló módon tökéletes színazonossággal rendelhető hozzá redőny és garázskapu

Ablak típusok

A meleg otthonért, kategóriájában csúcs hőszigeteléssel

Egyszerű klasszikus formák, a FEN76 5R változat esetén szárnyakon ívelt kialakítással is választható.

Széles 76 mm-es 5 kamrás profillal, nagyon alacsony hőszigetelési értéket eredményez, így kiváló energiahatékonysággal párosul.

A választható egyenes és íves kialakítás és a sokrétű színválasztási lehetőség miatt, tökéletesen alkalmazkodik elképzeléseihez.

A passzív ablakok modern rendszere

A FEN85 ablakok 85mm széles profillal, háromrétegű üvegezéssel, hőhídmentes távtartókkal készülnek. Az üvegrétegek között különlegesen szigetelt távtartókkal szerelt az üvegezés, úgynevezett meleg-peremes kialakítása miatt , fokozottan javult az ablak hőszigetelése.

A profil szélességének megnövelésével együtt, növeltük a légkamrák számát is, így ez az ablak 6 légkamrás profilkialakítása, valamint harmadik gumitömítése tovább növeli a hőszigetelések mértékét. Mindezekkel együtt biztosítottuk, hogy az ablakrendszer megfelel a passzív házak szigorú követelményeinek.

És itt is nagy figyelmet fordítottunk az ablakok egyedi megjelenésére, így ez a rendszer is hatalmas színválasztékban érhető el.

Prémium osztályú ablakok

Ez az ablaktípus tökéletesen megfelel a passzívházak követelményeinek. (Uw=0.80 W/(m2K))

Annak ellenére hogy akár 60 mm széles üvegezéssel is szerelhető, ez az ablak gyönyörű, elegáns megjelenést biztosít otthonának. Az időjárással szemben való nagy ellenállása miatt ez az ablak mindig frissnek, újnak látszik.

A profil 6 légkamrás kialakítás, 92 mm-es beépítési mélysége és tökéletes 3. ütközőtömítése miatt, ez a rendszer a legmagasabb hőszigetelési elvárásoknak is megfelel. A széles profilkialakítás miatt alkalmazható akár 60 mm-es üvegezések meleg-peremes kialakítása a prémium termékek közé emeli a típust.

A színek hatalmas választéka és variálhatóság lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ízlése szerint valósítsa meg.

Műanyag ablak extra méretben

A nagy méretű üvegezés az erkélyajtóknál, mely tökéletes kilátást biztosít az egész kertre, minden családi ház tulajdonos álma. A padlótól a mennyezetig nyúló üvegezett felület által nyújtotta természetes fény tágassá, modernné varázsolja a belső tereket.

A nagyobb egybe üvegezett felületek megvalósításához a legjobb megoldást a toló-bukó rendszerű PSK rendszer és a emelő-toló HST rendszerek kínálják.

VENTE RGZ


Ez a rendszer akár 6m szélességben is megvalósítható, a műanyag ablak felülete pedig elérheti a 14 négyzetmétert, egyidejűleg közel 3 m széles szabad átjárást biztosítanak. Az ajtó működési elve az, hogy az akár három méter széles szárnyat a fix részel párhuzamosan, mögé tolhatjuk. Az emelő-toló rendszernek köszönhetően az ajtót erőfeszítés nélkül mozgathatja, mert a mozgó szárny görgőkre emelkedik fel használat közben, amelyek így könnyű kezelhetőséget biztosítanak. A mozgó rész bármely pozícióban fixen megállítható és rögzíthető.

A mozgó rész akár motorizálható is, így távirányítóval is kényelmesen kezelheti a nyitást és zárást. Az ajtó különleges előnye, hogy a küszöb csupán 3 mm -rel emelkedik ki az aljzatból, ezért akadálymentes közlekedést biztosít.


A PSK rendszer 3m szélességben készülhet, és az üvegfelületek elérhetik akár a 8 négyzetmétert.

Nyitáskor meg kell húzni az ablakot befelé hogy kissé eltávolodjon o tokszerkezetből, majd ezután csúsztathatjuk végig a sínen, ami a tok alsó részén található. Ez a megoldás biztosítja a sima és halk üzemelést a használat során. A hagyományos ablakokhoz hasonlóan ezt a szerkezet bukó állásban is lehet használni, így megkönnyítve a szellőztetés. A nagy méretek és a súly ellenére az ablak könnyen üzemeltethető akár egy gyerek számára is..

Az ajtó akár automatizálható is a kényelemes használat érdekében. A küszöbmagasság nem lépi túl a 7 cm-t.

Biztonság alapértelmezett

A műanyag ablak erős szerkezete megerősíthető betörésbiztos üvegezéssel, ami fontos tényező a otthonod biztonságának érdekében.

A biztonsági rendszere eltér a szokásos kiviteltől, mert:

  • Felfeszítés gátló záróelemekkel van ellátva
  • a kilincscsavarok fúrásálló lemezházban vannak elhelyezve
  • speciális kilincsek, kulccsal zárhatók

A jellemzőktől függően az ablakok WKI vagy RCI N osztályú, két, három vagy négyszeres betörésvédelmet nyújtanak az illetéktelen kinyitással szemben.

1. Gombafejes, betörésvédő csavarok

krispol műanyag ablak

Az ablak vasalatok különleges tervezésű 8 oldalú nyomó görgőkkel szerelt zárószemek kaptak. A zárószemekkel tökéletes zárást biztosító zárfogadó elemek, lehetetlené teszik zárt ablaknál az ablakszárny leemelését a tokról.

A vasalatok választhatók magasabb biztonságot nyújtó, úgynevezett biztonsági vasalattal is.

2. Ablaknyitás érzékelők

krispol műanyag ablak

Az ablaknyitás érzékelők a vasalatrendszerbe telepítve, lehetővé teszik, hogy riasztóberendezések közvetlenül érzékeljék, ha az ablak nyitva van. Ez a rendszer hatékony és diszkrét védelmet nyújt a hívatlan vendégekkel szemben. A legmodernebb érintkezők be vannak építve a többpontos zárórendszerbe, és már a kilincs mozdítására is nyitás jeleznek. Nagy előnye, hogy a riasztók telepítésénél nem kell további külső érzékelőket felszerelni az ablakra.

Más felhasználásuk is lehetséges például “okos” otthonokban. Kikapcsolhatjuk vele a fűtő vagy klíma berendezéseket az ablaknyitással egy időben.

3. Kulcsos kilincs, gyerekzár

Speciális kilincsek felszerelésével elérhető. hogy az ablak csak egy kulccsal vagy egy speciális mozdulat segítségével legyen csak nyitható, így akadályozva meg hogy a gyerekek véletlenül kinyissák őket.

A kilincsbe szerelt kulcs és zár teszi tökéletessé a védelmet, a gyermekbalesetek elkerüléséhez.

4. Biztonsági kilincs

krispol műanyag ablak

Ennek a kilincsnek az alkalmazásával, egy halk kattanással áll be a vasalat egy biztonságos állapotba. Működésének lényege, hogy a vasalat mozgatásával a kilincs nem fordul el, így téve lehetetlené a kívülről történő felfeszítés után az ablak kinyitását.

Ráadásul, ha nálunk vásárol, ezeket díjtalanul kapja az ajtók mellé

1 év karbantartás

Megolajozzuk a forgó, mozgó alkatrészeket, beállítjuk a zárakat, javaslatot teszünk a helyes működtetésre. Ez személyes közreműködést jelent, amivel rendelkezésre állunk Önnek.

5 év garancia

Ha beépítést is kér, úgy hosszabb garanciát élvezhet. Beépítőiként 2 évvel több, 3 helyett 5 év garanciát nyújtunk Önnek.

Személyes tanácsadás

Amennyiben beépítéssel együtt vásárolja meg nyílászáróit, díjtalanul segítünk a nyílászárók műszakilag helyes kiválasztásában.

Kérjen több információt, küldje el üzenetét!

Kollégánk hamarosan jelentkezik, és választ kap az összes kérdésére.

Küldje el kérdését, üzenetét!

reCAPTCHA is required.