+36 70 3990 400 open.doors.trade@gmail.com

 

Garázskapuk – szépek, biztonságosak, strapabírók – Ön is ezt keresi?

Garázskapuink a legjobb gyártmányok közül kerülnek ki, ráadásul áraik sem repülnek az égig. Érdeklődjön utánuk bátran!

 

 

Garázskapuk – szépek, biztonságosak, strapabírók – pont ilyet szeretnél!

Garázskapuink a legjobb gyártmányok közül kerülnek ki, ráadásul áraik sem repülnek az égig. Érdeklődj utánuk bátran!

A kapu otthonának egyik legfontosabb része, a homlokzat dísze. Lehet funkcionális, egyszerű, biztonságos, és megjelenése meghatározza az egész ház esztétikáját. Ezek a garázskapuk minden igényt kielégítenek, Ön is megtalálja közöttük, a sajátját.

Ajánlatunkban szerepel szekcionált garázskapu, redőny kapu és személybejáró ajtók.

Szekcionált garázskapuk

Egyértelmű előnye, hogy a legnagyobb helyet hagyja autója számára. Függőlegesen nyílik, ezért működtetésének nincs külön helyigénye. A kivitel megszámlálhatatlan módon variálható, legyártjuk a pontosan elképzelése szerint. A szekcionált kapu alkalmas egy vagy kétállásos garázsok lezárására. A kiváló gyártási minőség a garancia, hogy elégedett lesz használatával, biztonságával és hőszigetelésével.

KESKENY BORDÁS KIVITEL

Elterjedt, népszerű forma, amely illeszkedik a házak, otthonok változatos stílusához.

SZÉLESEN BORDÁZOTT KIVITEL

Jól illeszkedik a házak, otthonok klasszikus és modern stíluselemeihez. A keskeny bordázott kivitelű garázskapuk kézenfekvő alternatívája.


BORDA NÉLKÜLI KIVITEL

Elegáns és egyszerű forma, amely jól illeszkedik az elterjedt építészeti megoldásokhoz. További dekorációs tartozékokkal tovább díszíthető, igény szerint.


V-PROFILOS KIVITEL

A V-profil kivételesen érdekes, izgalmas megjelenést ad a kapunak. Innovatív design, amely nagyszerűen illeszkedik az építészet modern trendjeihez.

PANELES, KAZETTÁS KIVITEL

Ez a modell nagyszerűen ajánlható azoknak, akik szeretik a meleg és hagyományos, rusztikus stílust. Az ehhez illő házakhoz ajánlott. Különböző mintákkal, kazettákkal ajánljuk.


MINTÁZAT NÉLKÜL, 60mm vastag profilokkal

A legmelegebb garázsajtók, gonddal és odafigyeléssel tervezve, elsősorban energiatakarékos háztartásoknak. Kivételesen hatásos hőszigetelést garantálnak a vastag, 60mm széles panelek, megerősített záróelemekkel. A legapróbb részletekig a hőszigetelést szolgálja, a technika legfrissebb vívmányainak felhasználásával.

Hőszigetelt garázskapu – 40 vagy 60 mm hőszigetelő panelvastagsággal

Szekcionált kapuink legalább 40 mm vastag panelekkel készülnek, amelyeket poliuretán habbal töltenek meg a gyártás során. Majd minden panelt légmentes zárással látnak el. A szekciók elemei felülről lefelé tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A kivitel jellemzője, hogy kiváló hőszigetelést valósítanak meg, amely a legjobbak közé tartozik a piacon. U=1.12[W/m2K]

Nagyszerű ajánlatunk van az energiatakarékos otthonok számára! A panelvastagságot 60 mm-re növelve még tökéletesebb hőszigetelés érhető el. A kapu alján dupla záróelemet helyezünk el, sőt plusz szigetelő elemeket helyezünk el a kapu szekciók és a kapukeret közé, így meggátoljuk a hőhidak kialakulását. Ezzel a megoldással a hőszigetelési állandó U=0.9[W/m2K], ami kiemelkedően jó!

1. A felső megvezetés különleges íve

2. Hőszigetelő panelek

3. Különleges záróelemek

Strapabíró, esztétikus szerkezet

A szép kapu gyönyörű, de legalább ilyen fontos, hogy az összeszerelése mennyire strapabíró. Ezért érdemes mindig megvizsgálni, hogy mi van belül, mennyire erős a kivitel, hiszen nem egy-két évre vásárolja. Garázskapuink mechanikája olyan megoldásokat vonultat fel, amelyek erősítik a konstrukciót, ugyanakkor esztétikus, szép látványt nyújtanak a belső oldalon, a garázs felől nézve. Ne csak a lakása legyen szép, legyen az a garázs is!

A szerkezet minden acélfelülete korrózió védett, galvanizált bevonatos.

Minden kapu középen is zsanérozott, ami tovább erősíti a illesztéseket

A kapu látszó részeit a panelek színére festjük. Azon kevés cégek közé tartozunk, akik ‘színre festik’ a kaput.

Üzembiztos mindennapos használat

Állandóan fejlesztjük azon mechanizmusokat, amelyek biztosítják a garázskapu üzembiztos használatát, s melyek lehetővé teszik a meghibásodástól mentes működést. Minden garázskapuba elhelyezzük a hibás működésgátlót, amely megakadályozza a kapu leesését rugótörés esetén. Automatikusan megállítjuk a működést, amikor akadály kerül az ajtó mozgásának útjába. Ez lehet túlterhelés gátló, vagy éppen fotocella, mindkettő felszereltség. Ezen kívül a görgők elővezetésével automatikus becsípődés védelem működik, vagyis a garázskapukat teljesen biztonságos üzemre terveztük és gyártjuk.

Kényelmes használat

A kényelmesen használható garázskapu könnyen működtethető, megbízható és csendes. A mechanikákat, amelyeket alkalmazunk ezekben az ajtókban, neves gyártóktól szerezzük be. Ők velünk együtt garantálják az egyszerű és problémamentes használatot. Megoldható, hogy e garázskapuk működését bizonyos ‘intelligens otthon’ automatikákkal összekapcsolva házi automatizált-, vagy riasztórendszerébe integrálja igény szerint.

A garázskapuk részei görgőkön mozognak, ez lehetővé teszi a könnyű mozgathatóságot. Ugyancsak minimalizáltuk a kapcsolatot a sínrendszerrel, ezt pedig a csendes üzem érdekében terveztük. Mindegy milyen méretű a kapu, egy biztos, könnyen, erőfeszítés nélkül mozgatható kézzel is.

Redőnykapuk

Kiváló megoldást jelentenek, amikor is kihasználhatja a maximális helyet a garázs plafonja alatt. A redőny a kapu felett elhelyezett dobozba gördül fel, amit elhelyezhetünk a kapu külső vagy belső oldalán igény szerint. A kapu függőlegesen felfelé nyílik, így a legnagyobb helyet hagyja kihasználni a garázs számára.

Garázs bejárati ajtók

A személybejárás számára. Színben és formában illeszkedik a garázs kiviteléhez, legfontosabb haszna, hogy beléphet rajta keresztül a garázsba anélkül, hogy felnyitná a garázskaput. Lehet igényelni egy vagy kétszárnyú kivitelben.

Ráadásul, ha nálunk vásárol, ezeket díjtalanul kapja az ajtók mellé

1 év karbantartás

Megolajozzuk a forgó, mozgó alkatrészeket, beállítjuk a zárakat, javaslatot teszünk a helyes működtetésre. Ez személyes közreműködést jelent, amivel rendelkezésre állunk Önnek.

5 év garancia

Ha beépítést is kér, úgy hosszabb garanciát élvezhet. A Porta Doors minősített beépítőiként 2 évvel több, 3 helyett 5 év garanciát nyújtunk Önnek beltéri ajtóira.

Személyes tanácsadás

Amennyiben beépítéssel együtt vásárolja meg beltéri ajtóit, Önnél a helyszínen, díjtalanul segítünk az ajtók műszakilag helyes kiválasztásában.

Kérjen több információt a fenti beltéri ajtókról, küldje el üzenetét!
Kollégánk hamarosan jelentkezik, és választ kap az összes kérdésére.

Küldje el kérdését, üzenetét!

reCAPTCHA is required.