+36 70 3990 400 open.doors.trade@gmail.com

A műanyag ablakok új korszaka

Az utca legszebb ablakai, az Ön otthonában…

A hazaérkezés élménnyé változik minden nap

Amikor csak ránéz otthonára, büszkén emlékszik vissza: igen, ez jó döntés volt!

Amikor a műanyag ablakok kerülnek szóba, sokunknak az évtizedekkel ezelőtt gyártott műanyag ablakok jelennek meg a lelki szemei előtt. Sokan talán nem is tudják, hogy azóta megszületett a műanyag ablakok legújabb generációja, amely csak a nevében emlékeztet az elődökre. Gyönyörű, igazán szép kivitelű műanyag ablakokat mutatunk be Önnek, amelyek pontosan illenek házához, otthonához. Nincs többé korlátja a színeknek és a formáknak, a műanyag ablakok stílusban és kivitelben az Ön igényeit is kiszolgálják.

Nézze meg ezeket az ablakokat, erkélyajókat! Milyen klassz lenne hasonlóan esztétikus, elegáns ablakokkal felszerelni otthonát, elérhető, kényelmesen megfizethető árszínvonalon!

Ráadásul, ha nálunk vásárol, ezeket díjtalanul kapja az ajtók mellé

1 év karbantartás

Megolajozzuk a forgó, mozgó alkatrészeket, beállítjuk a zárakat, javaslatot teszünk a helyes működtetésre. Ez személyes közreműködést jelent, amivel rendelkezésre állunk Önnek.

5 év garancia

Ha beépítést is kér, úgy hosszabb garanciát élvezhet. A Porta Doors minősített beépítőiként 2 évvel több, 3 helyett 5 év garanciát nyújtunk Önnek beltéri ajtóira.

Személyes tanácsadás

Amennyiben beépítéssel együtt vásárolja meg beltéri ajtóit, Önnél a helyszínen, díjtalanul segítünk az ajtók műszakilag helyes kiválasztásában.

Kérjen több információt a fenti beltéri ajtókról, küldje el üzenetét!
Kollégánk hamarosan jelentkezik, és választ kap az összes kérdésére.

Küldje el kérdését, üzenetét!

13 + 9 =